Mission   Værdier   Direktion

Tulipanhuset

Vil du vide mere om os?Tulipanhuset ApS blev stiftet i juni 2011 og blev godkendt til at drive botilbud efter Servicelovens § 107 den 30. juni 2011.

Tulipanhuset er centralt beliggende i Kolding centrum, 5 min. fra gågadens liv med gode cafeer og indkøbsmuligheder, 10 min. fra banegården, på adressen

Hollændervej 14, 6000 Kolding. Kolding er en fjord by og købstad i Sydjylland og er med sine med små 60.000 indbyggere Danmarks 7. største by. Siden slutningen af 1800-tallet har byen gennemgående haft økonomisk fremgang og er i dag en driftig handels- og erhvervsby i Trekantsområdet. Nord for Kolding Å ligger Slotsbanken med byens vartegn, kongeslottet Koldinghus. Kolding er i dag hovedby i Kolding Kommune og hører under Region Syddanmark.

Tulipanhuset er handicapvenlige lyse lejligheder på 53 - 68 m2. De indeholder stue, soveværelse, køkken med hårde hvidevarer og rummeligt badeværelse. Nogle af lejlighederne har endvidere hems i soveværelset. Lejlighederne ligger på en særskilt gang med udgang til fælles gårdmiljø. I forbindelse med lejlighederne er der personalerum samt fællesrum.

På de følgende sider kan du finde mere om os, vores mission og de værdier, som vi arbejder efter.